ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΛΙΔΑΣ .......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Adobe Flash Player


Το Adobe Flash Player είναι η υψηλή απόδοση, ελαφρύ, πολύ εκφραστική runtime πελάτη που παρέχει ισχυρά και συνεπή εμπειρία χρήστη όλα τα λειτουργικά συστήματα, browsers, κινητά τηλέφωνα και συσκευές.
Εγκατεστημένο σε πάνω από 750 εκατομμύρια σύνδεση στο Internet υπολογιστές και φορητές συσκευές, το Flash Player επιτρέπει στους οργανισμούς και ιδιώτες να κατασκευάζουμε και να παραδίδουμε μεγάλη ψηφιακή εμπειρία για τους τελικούς χρήστες.
  • Μοναδική εμπειρία με βίντεο Flash, περιεχομένου και εφαρμογών με τη λειτουργία πλήρους οθόνης.
  • Χαμηλού εύρους ζώνης, υψηλής ποιότητας βίντεο με την προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης.
  • Υψηλής πιστότητας κείμενο χρησιμοποιώντας την προηγμένη μηχανή απόδοσης κείμενο.
  • Σε πραγματικό χρόνο δυναμικές επιδράσεις με φίλτρα για Blur, DropShadow, Glow, κορνίζα, Matrix Glow Gradient, Bevel Gradient, Χάρτης Κυβισμός, Συνέλιξη, και Χρώμα.
  • Καινοτόμες συνθέσεις των μέσων ενημέρωσης με 8-bit κανάλια άλφα βίντεο.
  • Τρόπους Blend, ακτινική κλίση, εγκεφαλικό επεισόδιο και βελτιώσεις.
  • Πρόσθετες μορφές εικόνας: GIF, JPEG Progressive, και PNG.
Η μεταφόρτωση αυτή είναι το αυτόνομο πρόγραμμα εγκατάστασης ActiveX για τον Internet Explorer.
Παλιά εκδόσεις του Flash player μπορείτε να το κατεβάσετε από την Adobe σε http://www.adobe.com/go/tn_14266

  • Flash Player  (IE) 64-bit               DOWLOAD NOW
  • Flash Player (Non-IE) 64-bit       DOWLOAD NOW
  • Flash Player Beta (IE)                 DOWLOAD NOW
  • Flash Player Beta (Non-IE)        DOWLOAD NOW





πηγη http://www.adobe.com

http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Real Player



Το RealPlayer είναι ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα αναπαραγωγής το οποίο υποστηρίζει ουσιαστικά κάθε είδους μορφότυπου ήχου και βίντεο, πέρα από τα δικά του: RealAudio, RealVideo, RealPix και RealText.
Για τη διαχείριση αρχείων πολυμέσων, το πρόγραμμα διαθέτει "βιβλιοθήκη" η οποία οργανώνει όλο το περιεχόμενο υλικό με βάση συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως όνομα, διάρκεια, ερμηνεία και άλλα. Επίσης, μπορεί να οργανώνει CD και ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Το RealPlayer έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης του RealToolbar για τον InternetExplorer και την πλοήγηση και αναπαραγωγή όλου του περιεχόμενου πολυμέσων του Δικτύου.
Επιπλέον, η εφαρμογή είναι υπέροχη για συγχρονισμό μεταξύ του προγράμματος, του κινητού σας και του υπολογιστή σας. Αυτό κάνει τη μεταφορά αρχείων μεταξύ του PC και μιας φορητής συσκευής υπερβολικά απλή.
Οποιοσδήποτε θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο το υλικό πολυμέσων του, τώρα μπορεί να το κάνει.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε το RealPlayer.
Περιορισμοί Δοκιμαστικής έκδοσης:
- Ορισμένες λειτουργίες είναι περιορισμένες.

πηγη http://eu.real.com
http://www.toggle.com

0 σχόλια:

K-Lite Codec Pack Full



Όταν πρόκειται για παρακολούθηση ταινιών στον υπολογιστή, είναι σημαντικό να σκέφτεστε τους κωδικοποιητές. Πρόκειται για μικρά εικονικά εξαρτήματα τα οποία κωδικοποιούν και αποκωδικοποιούν την πληροφορία που εμπεριέχεται μέσα σε αρχεία πολυμέσων.
Το K-LiteCodecPackFull είναι ένα πακέτο που συγκεντρώνει όλους τους κωδικοποιητές που χρειάζονται ώστε να μπορείτε στην ουσία, να εκτελέσετε όλα τα είδη βίντεο, χωρίς περιπλοκές. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εκτελέσετε όχι τόσο κοινά μορφότυπα ήχου τα οποία συνήθως δεν υποστηρίζονται από τα πιο γνωστά προγράμματα αναπαραγωγής.
Πριν εγκαταστήσετε το K-LiteCodecPackFull, συστήνεται να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε πακέτα κωδικοποιητών έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, προς αποφυγήν ασυμβατοτήτων. Όπως και να' χει, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης, θα μπορείτε να διαλέξετε ποια εργαλεία θέλετε να αντιγραφούν στον υπολογιστή.
Έτσι, αν θέλετε να δείτε τα βίντεο σας χωρίς προβλήματα ή δυσκολίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το K-LiteCodecPackFull.


πηγη http://www.toggle.com

0 σχόλια:

Winamp Full



Το Winamp είναι ένα ισχυρό μέσο αναπαραγωγής ήχου και βίντεο, είναι η γνωστότερη και περισσότερο διαδεδομένη από αυτού του τύπου τις εφαρμογές. Αναπαράγει κυριολεκτικά όλες τις μορφές ήχου καθώς επίσης, και βίντεο, εάν διαθέτετε τους ενδεδειγμένους codec.
Με μια έξυπνη και ενορατική επιφάνεια γραφικών καταφέρνει να είναι ο ηγέτης στην αναπαραγωγή των φακέλων πολυμέσων.
Έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε την εμφάνισή του με τα περίφημα Skins, υπάρχουν εκατομμύρια στο δίκτυο και μπορείτε να τα μεταφορτώσετε δωρεάν, έχοντας έτσι πάντα ένα νέο μέσο αναπαραγωγής χωρίς να πλήξετε.
Οι μορφές που υποστηρίζονται είναι:
NSV, stz, AIFF, KAR, AAC, it, mod, RMI, WMA, AVI, MID, nst, stm, AIF, amf, M2V, WMV, MP3, okt, VLB, APL, itz, MP1, MP2, OGG, ult, m3u, CDA, MIDI, mtm, s3z, xm, far, MIZ, NSA, SND, xmz, 669, mp3, WAV, AU, mdz, MPEG, MPG, s3m, pls, VOC, ASF, M4A, MP4, ptm.



πηγη http://www.winamp.com
http://www.toggle.com

1 σχόλια:

CPU-Z



CPU-Z είναι ένα δωρεάν εργαλείο που συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με ορισμένες από τις κύριες συσκευές του συστήματος σας. CPU-Z δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί, απλά αποσυμπιέστε τα αρχεία σε έναν κατάλογο και εκτελέστε το. Exe. Για να καταργήσετε το πρόγραμμα, απλά διαγράψτε τα αρχεία. Το πρόγραμμα δεν αντιγράφει οποιοδήποτε αρχείο σε οποιοδήποτε κατάλογο των Windows, ούτε να γράψει στο μητρώο.
CPU
  • Όνομα και αριθμός.
  • Core και εντατικοποίηση της διαδικασίας.
  • Πακέτο.
  • Τάση πυρήνα.
  • Εσωτερικές και εξωτερικές ρολόγια, ρολόι πολλαπλασιαστή.
  • Υποστηριζόμενα σύνολα οδηγίες.
  • Όλα τα επίπεδα cache (τοποθεσία, μέγεθος, ταχύτητα, τεχνολογία).
Mainboard
  • Πωλητής, το μοντέλο και την αναθεώρηση.
  • BIOS μοντέλο και την ημερομηνία.
  • Chipset (Northbridge και Southbridge) και αισθητήρων.
  • Γραφική διεπαφή.
Μνήμη
  • Συχνότητα και χρονισμούς.
  • Ενότητα (ες) προδιαγραφή χρησιμοποιώντας ΕΕΠ (Serial Presence Detect): πωλητή, τον αριθμό σειράς, χρονισμούς πίνακα.
Σύστημα
  • Windows και DirectX έκδοση.




πηγη http://www.cpuid.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Skype



Το Skype είναι μια δημοφιλής εφαρμογή, αφιερωμένη στις τηλεφωνικές επικοινωνίες μέσω Διαδικτύου η οποία διαθέτει υψηλής ποιότητας αναμετάδοσης.
Το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να είστε σε επαφή με τους ανθρώπους που θέλετε, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε άλλους χρήστες της εφαρμογής και επιπλέον μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε (αφού προηγουμένως αγοράσετε μονάδες) με σταθερά ή κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, το λογισμικό διαθέτει λειτουργίες άμεσων μηνυμάτων τα οποία επιτρέπουν την αποστολή και λήψη κειμένου μεταξύ εσάς και οποιουδήποτε προσώπου στην λίστα επαφών σας. Και, αν αυτά δεν σας αρκούν, προσφέρει επίσης την δυνατότητα βίντεο κλήσεων χρησιμοποιώντας webcamera.
Πέρα από τα παραπάνω, το Skype διαθέτει την επιλογή για αποστολή SMS μέσω του ίδιου περιβάλλοντος του. Το μόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τα χαρακτηριστικά του είναι ένας λογαριασμός τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν στην επίσημα ιστοσελίδα.
Λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει, το Skype έχει γίνει ένας από τους κύριους τρόπους επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Για το λόγο αυτό, όταν το κατεβάσετε, θα σας ανοίξει μια μεγάλη πόρτα σύνδεσης με τους φίλους, οικογένεια και γνωστούς σας.


Απαραίτητες προδιαγραφές για την χρήση του Λογισμικού:


Εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα.





πηγη http://www.skype.com
http://www.toggle.com

0 σχόλια:

CCleaner



Το CCleaner είναι μια ισχυρή εφαρμογή συντήρησης και καθαρισμού για τον υπολογιστή.
Οι λειτουργίες που είναι ικανό να πραγματοποιήσει κάνουν το PC να δουλεύει γρηγορότερα και με πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Η λειτουργία του προγράμματος είναι να εντοπίζει και να αφαιρεί αρχεία ή τμήματα πληροφοριών πρόσφατα χρησιμοποιημένων: cookies, αρχεία πλοήγησης, προσωρινά αρχεία και άλλα.
Επίσης, το CCleaner αδειάζει τον Κάδο Ανακύκλωσης, καθαρίζει την κρυφή μνήμη, μεταξύ άλλων λειτουργιών που επηρεάζουν την απόδοση του PC.
Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση: πρέπει απλά να επιλέξετε στην αριστερή μπάρα του προγράμματος όλα όσα θέλετε να καθαρίσετε, και μετά να ξεκινήσετε τη διαδικασία γενικής συντήρησης. Οι παραπάνω διαδικασίες πραγματοποιούνται πολύ γρήγορα και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
Επίσης, το CCleaner παρέχεται με ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να καθαρίσει και να διορθώσει την WindowsRegistry για βέλτιστη λειτουργικότητα. Για όλα όσα αναφέρθηκαν,το κατέβασμα του προγράμματος αυτού είναι βασικό για κάθε υπολογιστή.

CCLEANER ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ



πηγη http://www.piriform.com

http://www.toggle.com

0 σχόλια:

uTorrent


Το uTorrent είναι μια επαναστατική εφαρμογή για χρήση σ το δίκτυο P2Pπου ονομάζεται ”Bittorrent”. Το πρόγραμμα αυτό είναι γνωστό παγκοσμίως επειδή είναι μικρό και ελαφρύ χωρίς το μέγεθός του να επιβαρύνει την λειτουργία και την αποτελεσματικότητά του.
Χάρη στην μειωμένη κατανάλωση πόρων του, αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής αρχείων είναι ιδανική για παλιούς υπολογιστές που δεν εκτελούν ικανοποιητικά άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Πράγματι, ένα εξαιρετικό σημείο του uTorrent είναι η δυνατότητα που σας επιτρέπει να ορίσετε το ποσοστό του bandwidth της σύνδεσης Internet που πρόκειται να χρησιμοποιήσει η εφαρμογή.

Παρά το μέγεθός του, το εργαλείο αυτό προσφέρει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά άλλων παρόμοιων εφαρμογών: λήψη παρόμοιων αρχείων ταυτόχρονα, εξελιγμένες αναζητήσεις και πολλά άλλα.
Το uTorrent βρίσκεται τώρα στα χέρια της εταιρείας Bittorrent.inc η οποία πλέον μόνιμα αναπτύσσει βελτιώσεις και ενημερώσεις γι’ αυτήν την χρήσιμη εφαρμογή.


πηγη http://www.utorrent.com
http://www.toggle.com

0 σχόλια:

eMule



Το eMule είναι ένα πρωτόκολλο ανταλλαγής αρχείων, παρόμοιο με το eDonkey, το οποίο μας επιτρέπει να μεταφορτώσουμε ραχεία μεγάλου μεγέθους με σχετική ευκολία.
Εάν η έκδοση του eMule δεν σας ικανοποιεί απόλυτα ή δεν μεταφορτώνει τα αρχεία με βέλτιστο τρόπο, επιχειρήστε να εγκαταστήσετε αυτή την έκδοση με την οποία σίγουρα θα μπορέσετε να αποκτήσετε βέλτιστα αποτελέσματα και πιο γρήγορες μεταφορτώσεις.
Έχουμε τη δυνατότητα ανταλλαγής όλων των τύπων αρχείων, ΜΡ3, ήχου, βίντεο, κτλ.
Αυτή η έκδοση του eMule είναι μια τροποποίηση με ενδιαφέρουσες βελτιώσεις.
Το eMule προσφέρει τον κωδικό του για την ελεύθερη διανομή του και για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να το τροποποιήσει, με τρόπο ώστε ένας μεγάλος αριθμός συνεργατών να προσφέρουν συνεχείς βελτιώσεις.
Το σχέδιό του είναι πολύ απλό και θα το συνηθίσετε πολύ γρήγορα.

Για περισσότερα εργαλεία eMule CLICK HERE





πηγη http://www.emule-project.net
http://www.toggle.com

0 σχόλια:

VLC Media Player


Το VLCMediaPlayer είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής στην αγορά, όχι μόνο για τα απίστευτα χαρακτηριστικά του, αλλά και για την έλλειψη περιορισμών.

Το VLCMediaPlayer επιτρέπει στην απεικόνιση αρχείων πολυμέσων με συμβατό και εύκολο τρόπο. Επίσης υποστηρίζει διάφορες πλατφόρμες και αναπαράγει όλων των ειδών αρχείων ήχου και βίντεο, χωρίς συμπληρωματικά ή εξτρά βοηθήματα.

Το εργαλείο αυτό είναι συμβατό με τα πιο γνωστά μορφότυπα του παρόντος, όπως MPEG, MPEG-4, DIVX, XVID, MP3, OGG, WMA, WAV, FLV, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον το VLCMediaPlayer υποστηρίζει τη χρήση υποτίτλων και διαθέτει ευρεία ποικιλία λειτουργιών προκειμένου να πραγματοποιήσει όποια προσαρμογή είναι απαραίτητη κατά την φάση της αναπαραγωγής. Έτσι, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα.



πηγη http://www.videolan.org/
http://www.toggle.com

0 σχόλια:

Mozilla Firefox


Στο Web είναι όλα σχετικά με την καινοτομία, και ο Firefox δίνει το ρυθμό με δεκάδες νέα χαρακτηριστικά για να προσφέρει μια ταχύτερη, πιο ασφαλής και προσαρμόσιμη εμπειρία περιήγησης στο Web για όλους.
Η εμπειρία χρήστη. Οι βελτιώσεις στον Firefox παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης στο Web. Ο νέος Firefox μπαρ τοποθεσία έξυπνη, με αγάπη γνωστό ως "Awesome Bar," μαθαίνει όπως οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, την προσαρμογή στις προτιμήσεις του χρήστη και προσφέρουν καλύτερη τοποθέτηση αγώνες την πάροδο του χρόνου.
Επιδόσεις. Firefox είναι χτισμένο στην κορυφή του νέου ισχυρή πλατφόρμα Gecko, με αποτέλεσμα σε ένα ασφαλέστερο, πιο εύκολο στη χρήση και πιο προσωπική προϊόντος.
Ασφάλεια. Firefox ανεβάζει τον πήχη για την ασφάλεια. Το νέο malware και phishing προστασία βοηθά στην προστασία από ιούς, worms, trojans και spyware για να κρατήσει τους ανθρώπους ασφαλείς στο Διαδίκτυο.
Προσαρμογή. καθένας χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με διαφορετικό τρόπο, και ο Firefox επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσετε τον περιηγητή τους με περισσότερα από 5.000 πρόσθετα.


FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW



πηγη http://www.mozilla.org
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Google Chrome



Το Google Chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση με την προηγμένη τεχνολογία για να κάνει το web πιο γρήγορα, πιο ασφαλή και πιο εύκολη.
Ένα πλαίσιο για τα πάντα
Πληκτρολογήστε στη γραμμή διευθύνσεων και λάβετε προτάσεις για σελίδες αναζήτησης και ιστοσελίδων.
Μικρογραφίες από τις κορυφαίες ιστοσελίδες σας
Αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες σας σελίδες αμέσως με ταχύτητα αστραπής από οποιαδήποτε νέα καρτέλα.
Incognito λειτουργία
Δεν θέλετε τις σελίδες που επισκέπτεστε για να εμφανιστούν στο ιστορικό ιστού σας;Επιλέξτε λειτουργία ινκόγκνιτο για ιδιωτική περιήγηση.
Ασφαλής πλοήγηση
Google Chrome σάς προειδοποιεί εάν είστε έτοιμος να επισκεφθείτε έναν ύποπτο phishing, malware ή εν γένει μη ασφαλής ιστοσελίδα.

FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW




πηγη https://www.google.com/intl/el/chrome/browser/
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Opera



Ένα πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, Opera περιλαμβάνει φραγή αναδυόμενων παραθύρων, περιήγηση με καρτέλες, ολοκληρωμένες αναζητήσεις, και προηγμένες λειτουργίες όπως το πρωτοποριακό πρόγραμμα Opera μέσω e-mail, RSS Newsfeeds και IRC chat. Και επειδή γνωρίζουμε ότι οι χρήστες μας να έχουν διαφορετικές ανάγκες, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και το περιεχόμενο του προγράμματος περιήγησης Opera σας με μερικά κλικ του ποντικιού.
  • Ταχεία κλήση: αγαπημένα σας είναι μόνο ένα κλικ μακριά ανά πάσα στιγμή.
  • Συντομεύσεις Αναζήτηση: Ταχύτερη αναζήτηση - πληκτρολογήστε απορίες σας απευθείας στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Trash Can: Αμέσως ξανά καρτελών που έκλεισαν πρόσφατα.
  • Χειρονομίες ποντικιού: Με το Opera, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Web με το ποντίκι σας.
  • Opera Link: Συγχρονίστε τα δεδομένα της επιλογής σας σε απευθείας σύνδεση, ή ανάμεσα σε διαφορετικούς υπολογιστές και συσκευές.
  • Αναζήτηση: Opera θυμάται όχι μόνο τους τίτλους και τις διευθύνσεις, αλλά και το ίδιο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.
  • Feed Preview: Προεπισκόπηση Feed κάνοντας κλικ στο εικονίδιο τροφοδοσίας, και θα δείτε ότι σε καθαρές και αποδοτικές πολλαπλών στήλη διάταξη.
  • Γρήγορη και προσαρμόσιμη αναζήτησης στο Web: Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση στο Google, eBay, Amazon και περισσότερο με το πεδίο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία.




πηγη http://www.opera.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

GOM Player


GOM είναι μια ελεύθερη media player με δημοφιλή ήχου & κωδικοποιητές βίντεο ενσωματωμένα.
Codec Finder
GOM Player περιλαμβάνει πολλά codecs (XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 και περισσότερο) έτσι δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξεχωριστά codecs για τα περισσότερα βίντεο. Για τα βίντεο που απαιτούν ξεχωριστή κωδικοποιητή, GOM Player θα βρείτε μία.
Παίξτε Broken αρχεία AVI (πατέντα)
Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία του GOM Player επιτρέπει στους χρήστες να δείτε τα αρχεία με σπασμένα ή δείκτες που εξακολουθούν να κατεβάσει.
Ισχυρή υποστήριξη υποτίτλων
GOM Player υποστηρίζει SMI, SRT, RT, SUB (με IDX) για τα αρχεία υποτίτλων.Μπορείτε ακόμα και να συγχρονίσετε υπότιτλους και βίντεο, εάν υπάρχει οποιαδήποτε ασυμφωνία.
Βολικό Playlist
Εάν εκτελέσετε ένα αρχείο βίντεο και υπάρχει ήδη ένα αρχείο με ένα παρόμοιο όνομα στον κατάλογο, θα προστεθεί αυτόματα στη λίστα αναπαραγωγής σας. GOM Player έχει μια παρόμοια μορφή λίστας αναπαραγωγής ως M3U, PLS, ASX.
Υποστήριξη διαφορετικούς τύπους μέσων
Μαζί με διαφορετική μορφή των μέσων ενημέρωσης, όπως AVI, MPG, MPEG και DAT, GOM Player υποστηρίζει επίσης συνεχή ροή Windows media format (WMV, ASF, ASX). Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε DVD-ποιότητα βίντεο με 5,1 κανάλι ήχου εξόδου.

FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW




πηγη http://www.gomlab.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

QuickTime Player



QuickTime Player της Apple επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών QuickTime (. Mov) και πολλές άλλες μορφές.
Το νέο QuickTime Player δεν προσφέρει μόνο εκπληκτική ποιότητα, αλλά είναι πιο εύκολο στη χρήση από ποτέ. Απαιτεί δεν έχει συσταθεί για το περιεχόμενο που ροές μέσω του δικτύου. Αντ 'αυτού, το QuickTime Player καθορίζει αυτόματα την ταχύτητα σύνδεσης του συστήματός σας και επιλέγει την υψηλότερη ποιότητα ρεύμα για το ποσό του εύρους ζώνης που έχετε διαθέσιμο. Και αν χάσετε ποτέ μια σύνδεση, ενώ βλέποντας βίντεο συνεχούς ροής, QuickTime Player επανασυνδέεται αυτόματα. Τώρα, αυτό είναι ευκολία.
  • Αναπαραγωγή του 3GPP και 3GPP2 αρχεία
  • Η αναπαραγωγή του βίντεο MPEG-4, H.274, AAC audio & Instant-On media
  • Εύκολο στη χρήση τους ελέγχους
  • Ενισχυμένη διεπαφή
  • Bass και τα πρίμα
  • Υπόλοιπο έλεγχο
  • Υποστήριξη Streaming media
  • Δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα ταινία
  • Δυνατότητα για να δείτε VR & διαδραστικού περιεχομένου
  • H.264 βίντεο
  • Multichannel αναπαραγωγή ήχου
  • Ζήστε το μέγεθος
  • Νέες δυνατότητες αναπαραγωγής
  • Μηδέν ροή config





πηγη http://www.apple.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Wondershare Video Editor


Χάρη στην διαισθητικό UI της, Wondershare επεξεργασίας βίντεο καθιστά τη δημιουργία ταινιών από τα βίντεο που λαμβάνονται μέσω κινητού τηλεφώνου, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα μια εύκολη επιχείρηση. Μετά την έναρξη του προγράμματος, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αναλογίες εικόνας - 16:9 και 4:3. Ο χώρος εργασίας περιέχει ένα διαχειριστή αρχείων, ένα χρονοδιάγραμμα και ένα παράθυρο προεπισκόπησης. Όταν εισάγονται βίντεο, εικόνας και ήχου, που κινούνται πάνω στο χρονοδιάγραμμα για επεξεργασία, όπου οι επιλογές περιλαμβάνουν την επένδυσή της, κομμένα, διάσπαση, περιστροφή, που ξεθωριάζει μέσα και έξω, ταχύτητα και περισσότερο. Για να προσθέσετε μια δημιουργική πινελιά, Wondershare επεξεργασίας βίντεο προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό των εφέ και φίλτρων, όπως κόμικ ή vintage στυλ, μεταβάσεις και διορθώσεις χρωμάτων. Ήχου της εγγραφής μπορεί να ρυθμιστεί, σίγαση ή επικαλύπτονται με τη μουσική. Οι ολοκληρωμένοι ταινίες εξάγονται σε διάφορες μορφές για φορητές συσκευές ή υψηλής ποιότητας προβολή, για παράδειγμα DVD. On-line ανταλλαγή γίνεται εύκολα με την άμεση αποστολή σε πλατφόρμες βίντεο, όπως το YouTube.
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων
  • Βίντεο: WMV, MOV, MP4, MTS, AVI, MKV, FLV, κλπ.
  • Ήχος: MP3, OGG, WAV, AC3, AAC, M4A, WMA, κλπ.
  • Εικόνες: JPG, GIF, PNG, BMP, κλπ.





πηγη http://www.wondershare.net
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Zoom Player Home


Zoom Player είναι ένα πολύ γρήγορο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Πριν Player Zoom, αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων στον υπολογιστή ήταν είτε υπερβολικά απλοϊκό για το Power User ή υπερβολικά αινιγματικά για τον κοινό χρήστη. Zoom Player προσπαθεί να απλουστεύσει τη αναπαραγωγή εμπειρία για το κοινό χρήστη, ενώ παράλληλα θα δίνει στους χρήστες ισχύος όλα τα εργαλεία και τις διασυνδέσεις που μπορεί να απαιτήσει να χειραγωγήσουν το περιβάλλον αναπαραγωγής τους με τις ακριβείς προδιαγραφές τους.
Για το σκοπό αυτό, Zoom Player χρησιμοποιεί ένα λείο και απλό user interface, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες, ενώ την ίδια στιγμή παρέχει προηγμένες διαλόγους έλεγχο κάθε χαρακτηριστικό μπορεί να φανταστεί κανείς.
Zoom Player έχει σχεδιαστεί από το μηδέν για να φορτώσει γρήγορα, πάρτε λίγο πόρους του συστήματος όσο το δυνατόν, να παρέχουν ανατροφοδότηση των χρηστών / κατεύθυνση ανάλογα με την περίπτωση και να διατηρήσει όσο απομόνωση από άλλες εφαρμογές και στοιχεία του συστήματος ώστε να μην υπονομεύουν τη συνολική σταθερότητα.
Zoom Player Home παραμένει δωρεάν για μη εμπορική χρήση.




πηγη http://www.inmatrix.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

VirtualDJ


VirtualDJ (VDJ) είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα-συσκευασμένο λογισμικό deejaying για την ανάμειξη και την αναπαραγωγή ψηφιακού ήχου και βίντεο κομμάτια. Το UI μοιάζει με ένα κλασικό εγκατάσταση DJ με ένα μίξερ και δύο πικάπ, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε 4 καταστρώματα ή περισσότερο. Είναι χαρακτηριστικό βινύλιο για εξομοίωση επιτρέπει να ελέγχετε τα αρχεία μουσικής στον υπολογιστή μέσω της φυσικής πικάπ που καθιστά την ανάμειξη και το ξύσιμο αυθεντική εμπειρία και πολύ πιο ισχυρή από ό, τι χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.Μεγάλη γκάμα VirtualDJ του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πρότυπο ελέγχου (αναπαραγωγή, παύση, διακοπή, cue), αυτόματο BPM και KEY υπολογισμό, ένα 3 ισοσταθμιστή μπάντα, έλεγχο pitch, η πραγματική προσομοίωση μηδέν, καραόκε υποστήριξης, CD με MP3 κωδικοποιητή, συμβατότητα με το iTunes λίστες αναπαραγωγής, εγγραφής του DJ συνεδρίες και πολλά άλλα.




πηγη http://www.virtualdj.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Freemake Video Converter


Μετατρέψτε σχεδόν κάθε είδος βίντεο με το Freemake Video Converter. Αυτή η εφαρμογή είναι ικανή να μεταμορφώνει σχεδόν όλους τους τύπους βίντεο σε έναν αριθμό δημοφιλών τύπων αρχείων, περιλαμβανομένων των AVI, MP4, MKV και WMV. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δείτε βίντεο όπου κι αν βρίσκεστε με φορητές συσκευές όπως iPod, PSP, iPhone και Android. 
Το Freemake Video Converter παρέχει την πιο γρήγορη μετατροπή βίντεο της αγοράς με την τεχνολογία CUDA που χρησιμοποιεί και μπορεί να γράψει ως και 40 ώρες βίντεο σε ένα κανονικό DVD. Επίσης σας επιτρέπει να αφαιρείτε ένα καρέ ή βίντεο, να αφαιρείτε τα σημεία που είναι περιττά και να συνδυάζετε πολλά κλιπ σε μία ταινία κανονικού μήκους. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή για να ανεβάζετε τα βίντεο, τις εικόνες και τα mp3 σας στο YouTube.
Δοκιμάστε το Freemake Video Converter αμέσως τώρα και δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για άλλο λογισμικό μετατροπής ξανά!









πηγη http://www.freemake.com/
http://www.toggle.com

0 σχόλια:

Format Factory


Θέλετε να μετατρέψετε αρχεία media σε διαφορετικά format; Γιατί να μη δοκιμάσετε το Format Factory. Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή είναι ικανή να μετατρέψει μουσική, βίντεο και εικόνες στα ευρέως γνωστά format όπως AVI, WMA, AAC, κτλ. Όχι μόνο αυτό αλλά επίσης σας επιτρέπει να χαρείτε τις φωτογραφίες, μουσική και βίντεό σας οπουδήποτε καθώς υποστηρίζει format που είναι συμβατά με πολλές φορητές συσκευές, όπως iPod, PSP και iPhone. Επίσης η εφαρμογή αυτή υποστηρίζει 56 γλώσσες.
Αλλά το Format Factory δεν αφορά μόνο στην μετατροπή αρχείων media. Πραγματοποιεί και άλλες λειτουργίες που κάνουν το εργαλείο αυτό αξιοθαύμαστο. Μπορεί να μειώσει το μέγεθος του αρχείου, να φτιάξει σπασμένα αρχείο ήχου και βίντεο. Αυτή η ισχυρή εφαρμογή μπορεί επίσης να αντιγράψει DVD και μουσικά CD σε αρχεία βίντεο και ήχου, αντίστοιχα.
Έτσι λοιπόν, αποκτήσετε το δικό σας Format Factory τώρα και χαρείτε την εμπειρία μετατροπής αρχείων!

πηγη http://www.pcfreetime.com
http://www.toggle.com

0 σχόλια:

MediaMonkey



MediaMonkey είναι ένας διαχειριστής μουσικής και jukebox για σοβαρούς συλλέκτες μουσικής και τους χρήστες iPod. Είναι καταλόγους CD σας, OGG, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV και MP3 αρχεία ήχου. Διαθέτει ένα έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών που αναζητά λείπει το Album Art και πληροφορίες κομματιών μέσω freedb και το διαδίκτυο, καθώς και ένα αυτοματοποιημένο αρχείο Renamer κατάλογο και να οργανώσετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη.
  • Οργανώστε τη μουσική και να επεξεργαστείτε τις ετικέτες στην ακουστική βιβλιοθήκη σας με ένα ισχυρό, έξυπνο περιβάλλον εργασίας
  • Αυτόματη αναζήτηση και tag Album Art και άλλων μεταδεδομένων
  • Διαχείριση αρχείων 50.000 + στην μουσική σας συλλογή χωρίς bogging κάτω
  • Αναπαραγωγή MP3 και άλλες μορφές ήχου, και ποτέ ξανά ανησυχείτε για διαφορετικό όγκο
  • CDs Εγγραφή σε OGG, MP3, FLAC και WMA αρχεία
  • Μετατροπή MP3, OGG, FLAC και WMA αρχεία σε άλλες μορφές με την Audio Converter
  • Δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής μουσικής και αναμιγνύει εύκολα και γρήγορα να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση
  • Συγχρονισμός με iPods / MP3 players εύκολα και μετατρέπει κομμάτια on-the-fly
  • Κατεβάστε το περιεχόμενο ήχου χρησιμοποιώντας τη νέα ολοκληρωμένη Podcatcher.
  • Χρησιμοποιήστε MediaMonkey για τα μέρη ή άλλους δημόσιους χώρους με τη λειτουργία Κόμμα
  • Δημιουργία στατιστικές υπηρεσίες και άλλες εκθέσεις της μουσικής σας συλλογής, όπως το Excel, HTML, ή xml αρχεία.
  • Προσαρμόστε MediaMonkey με απεικονίσεις Skins,, plug-ins και τα σενάρια να το κάνετε ό, τι θέλετε.
  • Συν πολλά περισσότερα ...





πηγη http://www.mediamonkey.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Flock



Flock φέρνει τα τελευταία νέα webmail, φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις από ιστοσελίδες τους αγαπημένους σας, ώστε να μπορείτε να σταματήσουμε να τρέχουμε γύρω. Πάρτε ένα φορτίο μακριά. Απολαύστε το.
Μείνετε σε επαφή - Διατηρείτε σε αρμονία με τους φίλους σας και τις δραστηριότητές τους. Flock ότι έχετε κάνει ούτε ένα χτύπο.
Είναι ωραίο να Μετοχή - Flock άγκιστρα όλα μαζί ώστε να μπορείτε να drag and drop τα πάντα για να τους φίλους σας.
Κάντε τη Νέα: Δημοσίευση Yourself - Flock κάνει το blogging και την ανάρτηση φωτογραφιών σε δημοφιλείς υπηρεσίες εξαιρετικά εύκολο. Απλά συνδεθείτε με το αγαπημένο σας υπηρεσία και αμέσως σας είναι έτοιμη να δημοσιεύσει οτιδήποτε από οπουδήποτε στο διαδίκτυο με Flock.
Εύκολη Πρόσβαση - Flock σας συνδέει αυτόματα με 20 από τις αγαπημένες σας online υπηρεσίες πάνω. Απλά συνδεθείτε Flock κάνει τα υπόλοιπα.
Μείνετε ενημερωμένοι και να ακουστεί - Flock έχει χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, αν είστε καταναλώνουν την είδηση ​​ή κάνοντας τις ειδήσεις.

FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW






πηγη http://flock.com/
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Safari



Σε ένα χρόνο, προγράμματα περιήγησης στο Web πήρε απλά με το Internet. Αλλά από την ημέρα που κυκλοφόρησε, Safari θέσει τον πήχη υψηλότερα για web browsers. Εισήγαγε εκλεπτυσμένο σχεδιαστικά στοιχεία που έκαναν περιήγηση σε μια χαρά. Εύκολο στη χρήση, Safari έμεινε έξω από το δρόμο σας και σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε εύκολα από τοποθεσία σε τοποθεσία.
Περισσότερα περιήγηση χώρος: Safari έχει σχεδιαστεί για να τονίσει την περιήγηση, όχι ο browser. Το πλαίσιο προγράμματος περιήγησης είναι ένα μεμονωμένο pixel πλάτος. Μπορείτε να δείτε μια γραμμή κύλισης μόνο όταν χρειάζεται. Από προεπιλογή, δεν υπάρχει γραμμή κατάστασης. Αντ 'αυτού, μια ένδειξη προόδου γυρίζει σελίδα καθώς τα φορτία σας. Θα βρείτε τις καρτέλες στο πάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης, το άνοιγμα ενός ακόμη μεγαλύτερου παράθυρο για την προβολή ιστοσελίδων. Ένα μεγάλο πρόγραμμα περιήγησης, Safari σας επιτρέπει να απολαύσετε απλά το διαδίκτυο.
Βρείτε τους ιστότοπους που χρειάζεστε: Ψάχνετε για μια τοποθεσία που έχετε επισκεφθεί στο παρελθόν, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί αρκετά; Χρησιμοποιήστε Πλήρης Ιστορικό Αναζήτησης για να βρείτε γρήγορα ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας ακόμη και τα sketchiest όρους αναζήτησης. Και όταν κάνετε κλικ σε μια ιστοσελίδα στο Cover Flow, είναι επειδή έχετε ήδη αναγνωρίσει ως την τοποθεσία που ψάχνατε.Δεν υπάρχουν άλλα μαντέψουν. Καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως αυτά που δείχνουν πόσο καλή περιήγηση μπορεί να είναι.
Ικανοποιήσει την ανάγκη σας για την ταχύτητα: γρηγορότερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, Safari έχει την ταχύτητα να κάψει. Γιατί θα πρέπει να περιμένετε για να φορτώσει τις σελίδες; Θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, δείτε τις τελευταίες ειδήσεις, ελέγξτε τρέχουσες τιμές των μετοχών, αυτή τη στιγμή.

FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW




πηγη http://www.apple.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Java Runtime Environment



Java λογισμικό σας επιτρέπει να εκτελέσετε εφαρμογές που ονομάζεται "applets" που είναι γραμμένα στη γλώσσα προγραμματισμού Java. Αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν να έχετε μια πολύ πλουσιότερη εμπειρία σε απευθείας σύνδεση από την απλή αλληλεπίδραση με στατικές σελίδες HTML.
Java Plug-in τεχνολογία, περιλαμβάνεται ως μέρος του Java 2 Runtime Environment, Standard Edition (JRE), δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ τους δημοφιλείς browsers και την πλατφόρμα Java. Java επιτρέπει στις εφαρμογές να κατεβάσει πάνω από ένα δίκτυο και να τρέξει μέσα σε ένα φυλασσόμενο sandbox. Οι περιορισμοί που επιβάλλονται Ασφαλείας εύκολα στο sandbox.
Πολλές εφαρμογές σταυρό πλατφόρμα Java, επίσης, απαιτούν να λειτουργήσει σωστά.

Java Runtime Environment  (32-bit)  FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW
Java Runtime Environment  (64-bit)  FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW






πηγη http://www.oracle.com

http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

Google Web Accelerator


Google Web Accelerator είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί τη δύναμη του παγκόσμιου δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών της Google να κάνει ιστοσελίδες φορτώνονται πιο γρήγορα. Google Web Accelerator είναι εύκολο στη χρήση? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε, και από τότε σε πολλές ιστοσελίδες θα φορτώσει αυτόματα πιο γρήγορα από ό, τι πριν.
Google Web Accelerator χρησιμοποιεί διάφορες στρατηγικές για να κάνουν ιστοσελίδες σας φορτώνονται πιο γρήγορα, όπως οι εξής:
  • Αποστολή αιτήσεων σελίδα σας μέσω του Google μηχανήματα αφιερωμένη στον χειρισμό Google Web Accelerator κυκλοφορίας.
  • Αποθήκευση αντίγραφα συχνά εξέτασε σελίδες να γίνουν γρήγορα προσβάσιμα.
  • Λήψη μόνο τις ενημερώσεις αν μια ιστοσελίδα έχει αλλάξει ελαφρώς από το είδατε για τελευταία φορά.
  • Prefetching ορισμένες σελίδες στον υπολογιστή σας εκ των προτέρων.
  • Διευθύνων σύνδεσή σας στο Internet για να μειωθούν οι καθυστερήσεις.
  • Η συμπίεση των δεδομένων πριν από την αποστολή για τον υπολογιστή σας.






πηγη www.google.com
http://www.filehippo.com

0 σχόλια:

BitTorrent


Το BitTorrent είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ανταλάσετε όλων των ειδών αρχεία με άλλους ανθρώπους μέσω Διαδικτύου. Με το εργαλείο αυτό θα μπορείτε να μεταφέρετε ταινίες, βίντεο, μουσική, δίσκους, λογισμικά και πολλά άλλα πράγματα.
Η λειτουργία του βασίζεται στην τεχνολογία Ρ2Ρ (peertopeer) που σημαίνει ότι διάφοροι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους καθώς και συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο το οποίο δεν απαιτεί κεντρικό server. Με τον τρόπο αυτό, τα περιεχόμενα που αποφασίζετε να μοιραστείτε είναι διαθέσιμα ώστε οι υπόλοιποι χρήστες να μπορούν να τα κατεβάσουν.
Παράλληλα, το BitTorrent έχει λειτουργίες που σας δίνουν την ευκαιρία να ορίσετε το bandwidth στις διάφορες μεταφορές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, να ορίσετε την ποσότητα των ενεργών μεταφορών και πολλά άλλα πράγματα.
Πέρα από αυτό, ο σχεδιασμός του είναι απλός και εύκολος στην κατανόηση, έτσι ώστε να μην απαιτείτε να έχετε βαθιά γνώση πληροφορικής προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μεγιστο την εφαρμογή αυτή.
Εάν ψάχνετε για τον καλύτερο τρόπο για αποστολή και λήψη όλων των ειδών υλικού στο δικό σας PC, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το BitTorrent.

FREE SOFTWARE DOWNLOAD NOW

πηγη http://www.bittorrent.com
http://www.toggle.com

0 σχόλια: